Nytt firmanavn – Sunnhordland Anlegg

SKM Entreprenør AS skifter navn til Sunnhordland Anlegg AS

 

SKM Entreprenør AS har siden 2010 utført små og store grunnarbeidsentepriser på Bømlo og i Sunnhordland. Med snart 10 års positiv utvikling og økende etterspørsel fra hele Sunnhordland bytter vi nå navn til Sunnhordland Anlegg og fornyer samtidig vår logo og profilering.

 

Sunnhordland Anlegg AS består av dyktige og entusiastiske medarbeidere med høy faglig kompetanse innen utføring av de aller fleste typer anleggsprosjekt. Vi legger alltid vekt på riktig planlegging og utføring for å sikre våre oppdragsgivere konkurransedytig pris uten ubehagelige overraskelser.

 

Vi gleder oss til å satse enda sterkere i hele Sunnhordland og vil med dette ønske både tidligere og nye kunder velkommen for nye oppdrag!